coaching personal coaching
Personal coaching
 

Personal coaching maakt sinds geruime tijd een belangrijk deel uit van het adviesbureau 'deborstadvies'. In verschillende trajecten zijn mensen gecoacht in hun werk in zowel het bedrijfsleven als overheidsorganisaties. Een manier om vooraf gestelde doelen naderbij te brengen kan zijn het bieden van een spiegelfunctie in de vorm van coaching op competenties.

Zichtbaar en meetbaar succes.                                  

Deze coaching kan gegeven worden door mensen in de directe omgeving  (partner, maar ook collega of direct leidinggevende bijvoorbeeld). Toch wordt er soms gekozen voor een onafhankelijke coach.  Iemand die geen  enkel belang heeft om de gecoachte persoon naar de mond te praten, maar iemand die soms ook harde feedback durft te geven op het gedrag.  Die coaching moet naar de visie van 'deborstadvies' gericht zijn op zichtbaar en meetbaar succes.

Er kan actief gewerkt worden aan leiderschap, betere communicatie en plezier in het werk. Kortom; een kritische onafhankelijke blik van een ervarings-deskundige met een groot commitment kan erg goed helpen om succesvol te zijn en blijven.

Erik de Borst, 27-12-2018.

 

 


van de rups die een prachtige vlinder werd

Ervaringsdeskundige.                                          

Met een bedrijfskundige achtergrond en meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies in zowel non-profit als profitsector kan worden bijgedragen aan de verhoging van persoonlijke effectiviteit van de huidige manager. Het maken van keuzes in een 24-uurs economie is hierbij steeds belangrijker.

Er zijn veel overeenkomsten met coaching in de (team-)sport. Bedrijfsadviesbureau 'deborstadvies'  staat voor een directe 'no-nonsense' benadering waarin het resultaat voorop staat.
 

U kunt voor meer informatie contact opnemen met  'deborstadvies' voor een op uw situatie aangepast traject.