bedrijfsprofiel » sponsoring
Bedrijfsadviesbureau 'deborstadvies' ondersteunt de volgende organisaties en instellingen

  

Het Prinses Beatrix fonds, nationaal fonds ter bestrijding van spierziekten. Deborstadvies steunt ook sinds 2009 de Hart Trimclub Delft en omstreken, kortweg de HTC Delft.

Deborstadvies sponsert SC Monster 5!                  Met Van Gaalen Schilderwerken uit Monster is deborstadvies de  trotse shirtsponsor van SC Monster 5.  Voor de seizoenen 2012  en met 2016 zien de heren er top uit!                                         

     Historie 2-5-2008: VV Monster-Ajax !

       

 

 

Op een zonnig sportpark Polanen waren de vedetten van weleer van Lucky Ajax op vrijdag 2 mei te gast bij VV Monster voor het 5 jarig bestaan van de Westlandse 7 tegen 7 competitie. Er werd voor een goed doel gespeeld: De Woutershof te Monster. Het lekkere weer maakte dat ruim 800 toeschouwers de wedstrijd kwamen bekijken! En Ajax stelde hen niet teleur. Onder leiding van Sjaak Swart lieten de Ajacieden zien dat ze het voetballen nog lang niet verleerd zijn! John van den Brom, Simon Tahamata, Sonny Silooy, Dick Schoenaker, Fred Grim, Aron Winter, Alfons Groenendijk, Arno Splinter, Gerrie Mühren en Dennis Gerritsen legden de ene na de andere mooie aanval op de mat. Scheidsrechter Peter Oskam had geen moeilijke avond, de veteranen van VV Monster speelden sportief mee in deze demonstratiewedstrijd! Na afloop werd een zogenaamde 'walking-dinner' genoten bij Koppert-Cress, waar de Ajacieden tot in de late uurtjes zichtbaar van genoten! Kortom een zeer geslaagd voetbalevenement, dat met inzet van sponsors, beveiliging, EHBO, kantinepersoneel,  en het Monsterse 7 tegen 7 team een groot succes is geworden!